matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak bedzie wygladal wykres
zdesperowana:
jak bedzie wygladal wykres g(x)=−|x|+1 ; f(x)=x
2
−1
2 kwi 17:30
M:
9 lut 09:48
Goblin:
Zrobiłem na jednym układzie współrzędnych f(x)=x
2
−1 (czerwony g(x)=−|x|+1 (czarny
9 lut 14:53