matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?
Patryk:
|2 2| =A |2 2| czy ślad namierzy równa się 4 ?
2 kwi 15:40
Czesław Klott:
a11+a22=2+2=4
2 kwi 15:43
Aleksio:
2*2−2*2=0 (wyznacznik)
2 kwi 15:47
Jacol S:
Wyznacznik W=2*2−2*2=4−4=0
2 kwi 18:28