| sin2x | 1−cos2x | 1 | ||||
tg2x = | = | = | − 1 | |||
| cos2x | cos2x | cos2x |
| x | ||
J = ∫ | dx − ∫x dx | |
| cos2x |
| 1 | ||
g'(x) = | g(x) = tgx | |
| cos2x |
| x2 | ||
J = x*tgx − ∫tgx dx − | = | |
| 2 |
| x2 | sinx | |||
x*tgx − | − ∫ | dx | ||
| 2 | cosx |
| sin2x | 1−cos2x | 1 | ||||
u = x ... v' = tg2x = | = | = | − 1 | |||
| cos2x | cos2x | cos2x |
| 1 | ||
u' = 1 ... v = ∫( | − 1) dx = tgx − x | |
| cos2x |
| x | ||
J = ∫ | dx − ∫x2 dx | |
| cos2x |
| 1 | ||
tg2x = | − 1 | |
| cos2x |
| x | ||
x*tg2x = | − x | |
| cos2x |
| x | ||
J = ∫ | − ∫x | |
| cos2x |
mój błąd