matematykaszkolna.pl
Wiem ze to nie ta strona ale jezeli ktos wie prosze o pomoc julita: pytania z informatyki 1.edytor tekstu z rodziny microsoft 2.ikona z litera B powoduje...tekstu 3.Przycisk w gornym prawym rogu ekranu 4.ikona z litera I powoduje... tekstu 5.gorny pasek z napisami WSTAWIANIE,UKLAD STRONY 6.WIELKOSC LITER 7.jeden ,,element tabeli to... 8.Przycisk ze znakiem X W GORNYM prawym rogu ekranu 9.tworzac nowy dokument wybierasz przycisk w lewym gornym rogu ekranu i potem...
1 kwi 20:46
Artur z miasta Neptuna: julita −−− odpal 'worda' i sprawdź sama emotka
1 kwi 20:48
asdf: 1. microsoft word 2. pogrubienie tekstu 3. minimalizuj/zmniejsz−powiększ obszar okna/zamknij 4. pochylenie 5. pasek zadań? 6. capslock? nie wiem o co chodzi 7. komórka 8. zamknij 9. o co chodzi?
1 kwi 20:50
pomagacz: 1. Notepad 2. słownik angielskiego, hasło "BOLD" = ? 3. cd 8. 4. ad 2. ale hasło "ITALIC" = ? 5. pasek narzędzi 6. na k ale zapomniałem emotka 7. komórka 8. Sprawdź na dowolnym oknie i co sie stanie emotka 9. zapisujesz go
1 kwi 20:51
Makaron: 9. plik −> nowy dokument
1 kwi 20:51
julita: jezeli tworzysz nowy dokument to wybierasz przycisk w lewym gornym rogu ekranu i potem co dalej...
1 kwi 20:58
pomagacz: to otwórz Worda lub Notatnik i sprawdź, na geografii były kierunki nie? emotka
1 kwi 21:01