matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Długośc odcinka o końcach A = (-3,-1) i B = (-4,5) jest równa?
Olcia:
Długośc odcinka o końcach A = (−3,−1) i B = (−4,5) jest równa? Proszę o rozwiązanie
1 kwi 19:51
konrad:
d=
√
(x
B
−x
A
)
2
+(y
B
−y
A
)
2
1 kwi 19:53
Olcia:
dziekuje bardzo
1 kwi 19:59