matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Paweł:
Oblicz;
1
log
0,25
27 * log
√
3
8
1 kwi 17:59
Święty:
3log
2
3
−3
a=log
0,25
27=
=
log
2
3
−log
2
4
2
1
1
−6
b=log
√
3
=−3
=
8
log
2
√
3
log
2
3
a*b=9
1 kwi 18:19