matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zaznacz na płaszczyźnie
Milena :
Zaznacz na płaszczyźnie zbiór punktów (x,y), których współrzędne spełniają poniższe równanie: log
2
xy = 1
1 kwi 17:05
Alkain:
2
1
=xy
2
y=
x
Narysuj hiperbolę i po sprawie
1 kwi 17:08
Milena :
dzięki
1 kwi 17:15