1 | ||
PAPB = | * b * h2
| |
2 |
1 | ||
PDPC = | * b * h1
| |
2 |
1 | 1 | |||
PAPB + PDPC = | * b * h2 + | * b * h1
| ||
2 | 2 |
1 | ||
PAPB + PDPC = | * b(h2 + h1)
| |
2 |
1 | ||
PAPB + PDPC = | * a * b
| |
2 |
1 | ||
PAPD = | * a * h4
| |
2 |
1 | ||
PBPC = | * a * h3
| |
2 |
1 | 1 | |||
PAPD + PBPC = | * a * h4 + | * a * h3
| ||
2 | 2 |
1 | ||
PAPD + PBPC = | * a(h4 + h3)
| |
2 |
1 | ||
PAPD + PBPC = | * a * b
| |
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |