matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:)
POMOŻE MI KTOŚ??:
2*
3
√
2
Jeśli
= 2
x
, to:
√
8
a) x= −
1
6
b) x=0 c) x=
1
3
d) x=−4
1 kwi 12:48
maddhew:
2
4/3
/2
3/2
= 2
−1/6
1 kwi 13:07
POMOŻE MI KTOŚ??:
jak to zrobiłeś
1 kwi 13:10
krystek:
https://matematykaszkolna.pl/strona/186.html
1 kwi 13:20