matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ss
jozio:
jaka wartosc przyjmuje funkcja y= −0,125+4 dla argumentu x=8? jak to obliczyc prosze o rozpisanie
15 kwi 18:00
jozio:
dla jakiego argumentu x funkcja y= −3x + 3/4 osiaga wartosc 3/4
15 kwi 18:03