matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanko
zadanko:
Wyznacz najmniejsza i najwieksza wartosc funkcji 2x
2
+3y
2
=f(x) na kole x
2
+y
2
≤4
1 kwi 10:13
zadanko:
dx=4x dy=6y koło P(0,0) R=2
1 kwi 10:17
zadanko:
?
1 kwi 10:41
zadanko:
1 kwi 11:01