POMÓŻĆIE JAK TO ZROBIĆ
Kasia: Wartośc wyrazęnia 5x+ 2 dla x+u(1) (2)
1 kwi 09:16
Kasia: Wartośc wyrazęnia 5x+ 2 dla x= u {1} {2}
1 kwi 09:17
1 kwi 09:18
Kasia: Na pewno tak

odpowiedzi do wyboru mam takie; A= − u {1} {2} B u{1} {2} C −1 D 1
1 kwi 09:23
Aga1: Może źle przepisałaś przykład?
1 kwi 09:28
Kasia: Nie no wydaje mi się że dobrze
1 kwi 09:37
zadanko: przepisz porzadnie
1 kwi 09:44
Kasia: 5x+2 dla x = 12
1 kwi 09:57
Aga1: | | 1 | |
Wynik 4 |
| , żadna z tych odpowiedzi nie jest poprawna. |
| | 2 | |
1 kwi 10:06
Kasia: Mi dokładnie to samo wychodzi
1 kwi 10:14