Zadanie
kropka: Czy kąt α i kąt β mogą być kątami przyległymi, jeśli:
a)α−β=72
0 oraz α=4β
| | α−β | |
b) |
| +β=900 oraz α=β+300 |
| | 2 | |
15 kwi 17:28
Martyna: Oblicz pole powierzchni graniastosłupa prawidłowego trójkątnego o krawędzi podstawy
równej p(3) i wysokości 2.
15 kwi 17:32
Martyna: Oblicz pole powierzchni graniastosłupa prawidłowego trójkątnego o krawędzi podstawy
równej √3 i wysokości 2.
15 kwi 17:33
kropka: wyjdź stąd jak nie umiesz to nie pisz!
15 kwi 17:34
tim: Żeby mogły być przyległe a + β = 180O.
α − β = 72
α = 4β
4β − β = 72
3β = 72
β = 24
α = 96
α + β ≠ 180, Więc nie mogą być.
b) Zrób podobnie.
15 kwi 17:36
Martyna: oh jejj...przepraszam baaaaaaaaaardzo. pf
15 kwi 17:37
kropka: wypad! to poważne forum. a nie dla jakiś tę**** blondyn ze wsi
15 kwi 17:42
kropka: dzięki Tim już to sam ogarnąłem
15 kwi 17:43
tim: kropek, spokojnie
15 kwi 17:46
Martyna: dziewczynko,jak lubisz tak dużo gadać i po wszystkich jeździć to idź na WBW[chociaż i tak
pewnie nie wiesz co to]. nie sraj żarem dzieciaku. i nie spinaj się tak,bo ja nie mam
czasu na pierdoły a ty mi ich dostarczasz.
15 kwi 17:57
Martyna: o i w dodatku chłopak. a zachowanie jakiejś pustej 16latki. ajjj. chyba trochę
zniewieściały jesteś skoro nawet nicku odmienić nie potrafisz.
15 kwi 17:59
15 kwi 18:01
janek: Martyna chciała pomóc ale jej nie wyszło

15 kwi 18:02
kropka: a ty debilko naucz się czytać ! tępa suko. ssij małpigaju. a jak nie umiesz czytać to
pewnie nie wiesz co to kropka.
masz debilko nażryj się
.............................................................................
już teraz wiesz?!?!?!?!
15 kwi 18:03
kropka: no jak jest tępa... ahh brak słów na blondynki
15 kwi 18:04