matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Ana:
W trójkącie ABC dany jest wierzchołek B=(0,0), wektor AC=[2,4] i równanie dwusiecznej kąta wewnętrznego A: x − y+4=0. Znajdź równania prostych zawierających boki trójkąta ABC.
31 mar 19:32
Alex:
ponawiam
14 kwi 14:16
Alex:
?
14 kwi 14:22