matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegowanie i pierwiastkowanie
karuś:
4
√
16
+
3
√
3u {3}{8}
31 mar 15:02
Przewiduje pokój:
4
√
16
= 2 bp 2
4
= 16
3
√
27
3
3
√
3
3
8
=
3
√
27
8
=
=
3
√
8
2
31 mar 15:05
karuś:
4
√
16
+
3
√
3
3
8
podzielić przez
2
7
−
1
31 mar 15:14