;/
POMOCY ;/: Znajdz rownanie okregu o srodku w punkcie P=(−1,1) stycznego do prostej o rownaniu x=4.
30 mar 17:42
Przewiduje pokój: S(−1;1)
r = 3
(x+1)2 + (y−1)2 = 9
30 mar 17:43
Przewiduje pokój: buuu r = 5
(x+1)2 + (y−1)2 = 25
30 mar 17:43
POMOCY ;/: i to wszytsko
30 mar 17:44
Przewiduje pokój: tak
30 mar 17:46
POMOCY ;/: naprawde ? oo a skad sie wziela ta 5 , moglbys mi wytlumaczyc ?
30 mar 17:47
Przewiduje pokój: Zrób rysunek to wszystko sie wyjaśni.
30 mar 17:48
POMOCY ;/: ok dziekuje
30 mar 17:49