matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwzględna
Jolanta:
zamotałam sie
|
√
m−2
|=
30 mar 14:03
Basia:
1. m−2 ≥0 2. |
√
m−2
| =
√
m−2
|
√
czegokolwiek
| =
√
czegokolwiek
oczywiście to cokolwiek≥0
30 mar 14:06
AC:
Odmotam to jest: =
√
m−2
30 mar 14:06
Jolanta:
Dziekuję
30 mar 14:10