matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
rafal:
(x
3
− 4x)=0 rozwiaz rownanie
29 mar 18:48
dziuba:
x(x−2)(x+2)=0
29 mar 18:50
rafal:
wyjdzie x=0 i x=2? prosze o sprawdzenie
29 mar 18:50
rafal:
dziekuje
29 mar 18:51
dziuba:
jescze x =−2
29 mar 19:03