matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Punkty A= (1, p{3}), B=(5, 5 p{3}) są wierzchołkami trójkąta równobocznego. Wyzn
Kate:
Punkty A= (1,
√
3
), B=(5, 5
√
3
) są wierzchołkami trójkąta równobocznego. Wyznacz współrzędne wierzchołka c.
29 mar 18:07