matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
licealistka:
W trójkącie równoramiennym ABC, w którym C(1, 6) oraz |AC| = |BC| = , podstawa AB zawiera sie w prostej o równaniu y= x − 2. Oblicz współrzędne wierzchołków A i B
29 mar 17:29
licealistka:
mógłby ktoś pomóc?
29 mar 17:41