| 5 | ||
cosγ = | ||
| 40 |
| 1 | ||
cosγ= | ||
| 8 |
| 1 | ||
sin2γ + | =1 | |
| 64 |
| 63 | ||
sin2γ= | ||
| 64 |
| 63 | √9*7 | |||
sinγ =√ | = | |||
| 64 | 8 |
| 3√7 | ||
sinγ = | ||
| 8 |
| 45 | ||
cosα = | ||
| 60 |
| 3 | ||
cosα = | ||
| 4 |
| 9 | ||
sin2α + | = 1 | |
| 16 |
| 7 | ||
sin2α= | ||
| 16 |
| √7 | ||
sinα = | ||
| 4 |
| √7 | 3 | 3√7 | ||||
sin2α = 2sinαcosα = 2* | * | = | = sinγ | |||
| 4 | 4 | 8 |
| 9 | 7 | 2 | 1 | |||||
cos2α = cos2α − sin2α = | − | = | = | = cosγ | ||||
| 16 | 16 | 16 | 8 |