funkcje
Marta: 1. Dana jest funkcja F(x) +(x−3)2−4 Niech a oznacza najmniejszą, a b największą wartość funkcji
f w przedziale <2;6> Wówczas: A. a=3, b=4 B. a=−4, b=5 C. a=−3, b=5 D. a=2, b=6 2. Prosta o
równaniu y=−4x−4 jest styczna do paraboli o równaniu x2 w pinkcie, którego pierwsza
współrzedna jest równa?
28 mar 20:34
Marta: Proszę pomóżcie, nie radzę sobie z tym, a jutro ma nam to pani sprawdzać i nie będzie ciekawie
a już jestem nobilitowana do zagrożenia na koniec roku

. Bardzo proszę o pomoc... Ja mogę
pomóc z polskiego, ale nie z tego

.
28 mar 21:09