| a5 | |
= q3 | |
| a2 |
| −32 | |
= q3 | |
| 4 |
| a2 | |
= a1 | |
| q |
| 4 | |
= a1 | |
| −2 |
| 1 − qn | ||
S9 = a1 * | ||
| 1 − q |
| 1 − (−2)9 | ||
S9 = −2 * | ||
| 1 − (−2) |
| 1 − (−512) | ||
S9 = −2 * | ||
| 1 − (−2) |
| 1 + 512 | ||
S9 = −2 * | ||
| 1 + 2 |
| 513 | ||
S9 = −2 * | ||
| 3 |
| 1026 | ||
S9 = − | ||
| 3 |
| 1−qn | ||
Sn=a1* | . | |
| 1−q |
| a5 | ||
q3= | ||
| a2 |
| −32 | ||
q3= | ||
| 4 |
| a2 | 4 | |||
a1= | = | =−2 | ||
| q | −2 |
| 1−(−2)9 | 1−(−512) | −1026 | ||||
S9=−2* | =−2* | = | =−342 | |||
| 1−(−2) | 3 | 3 |