matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak wyliczyć a
Edd:
a
√
2
−a=3
28 mar 07:01
dero2005:
a
√
2
−a = 3 a(
√
2
− 1) = 3
3
a =
= 3
√
2
+3
√
2
−1
28 mar 07:52
Edd:
Dero2005 dzięki wielkie!
28 mar 08:07