wyznacz zbiór A/B
Eva: Dane są zbiory (−∞;−2) U (3,+∞).Wyznacz zbiór A/B.
27 mar 23:07
krystek: A=? B=?
27 mar 23:10
Jolanta: który jest A ? pierwszy ?
27 mar 23:10
Eva: Przepraszam.Źle spisałam zadanie.
Dane są zbiory A=(−∞;−2) U (3,+∞) i B=<−5,4>.Wyznacz zbiór A/B.
27 mar 23:13
Eva: Przepraszam.Źle spisałam zadanie. Dane są zbiory A=(−∞;−2) U (3,+∞) i B=<−5,4>.Wyznacz zbiór
A/B.
27 mar 23:14
krystek:
27 mar 23:17
Jolanta: Jeżeli odejmujesz zbiory to zostaje to czego nie ma w odejmowanym zbiorze
tutaj (−∞,5)v (4,∞)
27 mar 23:21