matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownania
monika41:
1
4
x
=
*2
X
8
1
9
x
81*
x
=
3
3
4
x
*8
x+1
=0,5
27 mar 10:02
proxx:
2
2x
=
1
2
3
*2
x
2
2x
= 2
−3
*2
x
2x = −3 + x x = −3 reszta podobnie
27 mar 10:57