matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
DSGN.:
zadanie A=2
B
+6
C
2
B=
log
√
3
2
jak to rozpisać
26 mar 23:53
Eta:
Jakie jest C ?
26 mar 23:58
Eta:
1
log
a
b=
log
b
a
to: B= 2*log
2
√
3
= log
2
3
26 mar 23:59
DSGN.:
1
C=
ale to idzie łatwo zamienic na log
6
2 co daje A=2
B
+2
log
2
6
27 mar 00:01
DSGN.:
aaa no tak to chyba wina tak poźnej pory
dziękuje
27 mar 00:02
Eta:
Na zdrowie też
27 mar 00:03