matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Podstawowa:
7π
Oblicz log
9
tg
momze ktos wyjasnic to krok po kroku
6
26 mar 20:09
krystek:
7π
π
tg
=tg(π+
π
6
=tg
=...
6
6
26 mar 20:12
Święty:
√
3
tg210=
3
√
3
log
9
=a
3
9
a
=3
−0,5
3
2a
=3
−0,5
1
a=−
4
26 mar 20:13
Podstawowa:
WARRRRR
POWERFUL BEYOND MEASURE pieknie dzieki pzdr
26 mar 20:17