NIERÓWNOŚĆ
Rafał: Jak będzie wyglądał zbiór rozwiązań nierówności (x+1)(x−3) > 0

proszę o pomoc.
26 mar 19:28
Alkain: Po wymnożeniu to funkcja kwadratowa, "a" dodatnie, miejsca zerowe x1=−1, x2=3
wartości większe od zera (−∞,−1)u(3,∞)
26 mar 19:31
Alkain: Po wymnożeniu to funkcja kwadratowa, "a" dodatnie, miejsca zerowe x1=−1, x2=3
wartości większe od zera (−∞,−1)u(3,∞)
26 mar 19:32
Alkain: Po wymnożeniu to funkcja kwadratowa, "a" dodatnie, miejsca zerowe x1=−1, x2=3
wartości większe od zera (−∞,−1)u(3,∞)
26 mar 19:32
Alkain: Po wymnożeniu to funkcja kwadratowa, "a" dodatnie, miejsca zerowe x1=−1, x2=3
wartości większe od zera (−∞,−1)u(3,∞)
26 mar 19:32
Alkain: Przepraszam za spam przeglądarka się troszkę zawiesiła ;<
26 mar 19:32
Rafał: spoko, dziękuję za pomoc
26 mar 19:36