matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
To moja praca kontrolna prosze o pomoc
Basia:
3
x
5
+
=
x
3
2
26 mar 16:04
Artur z miasta Neptuna:
....
3
5
x
=
−
x
2
3
3
15
2x
=
−
x
6
6
3
15−2x
=
x
6
i mnożysz 'na krzyż'
26 mar 16:10
Basia:
dziekuje
26 mar 16:15