matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Orientuje się może ktoś, czy np.
help z rana :(:
Witam! Orientuje się może ktoś, czy np.
√
a
+
√
b
można zapisać jako:
√
a+b
?
26 mar 07:35
dero2005:
nie
26 mar 07:43
dero2005:
√
4
+
√
9
= 2 + 3 = 5
√
4 + 9
=
√
13
≈ 3,6
26 mar 07:47