matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
monika41:
log
1
3
9
14
= log
1
3
√
5
9
=
25 mar 19:45
krystek:
1
(
)
x
=(3
2
)
14
3
25 mar 19:49
Alkain:
1*
1
14log
1
3
9=14 *(
)
x
=9
3
Liczysz x 2*
1
9log
1
3
√
5
=9*(
)
y
=
√
5
3
Liczysz y
25 mar 19:50
Alkain:
Nie patrz na mój post z pośpiechu źle napisałem
25 mar 19:55