matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kwadrat
prostokąt:
dla jakich wartości parametru m prosta y=4 ma jeden punkt wspólny z parabola o równaniu y=4+mx
2
25 mar 19:22
Alkain:
dla m=1 lub −1
25 mar 19:42
prostokąt:
a skąd to się wzięło?
25 mar 20:03