zadanie maturalne
ata: 2 log5 2 + log5 3 −Ile równa jest wartość tego wyrażenia?
25 mar 17:07
25 mar 17:08
ata: 2 log5 6 ?
25 mar 17:11
krystek: 2log52=log522
25 mar 17:12
ata: log5 (4+3) ?
25 mar 17:19
ata: Dobra będzie ta odpowiedź? Proszę, niech ktoś sprawdzi.
25 mar 17:39
ata: ! ! ! !
25 mar 18:01
Eta:
Błędna!
logab+logac= loga(b*c)
log54+log53= log54*3=........
25 mar 18:05
ata: log+5 12
25 mar 18:10
ata: log5 12
25 mar 18:10
Eta:
O co tu jeszcze pytać
No chyba jasne,że 3*4=.................. = 12
25 mar 18:13
ata: DOBRA CICHO, NO XD
25 mar 18:21