matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kar:
Ile punktów wspólnych ma prosta y=−x z wykresem funkcji y=
1
2
x
2
−2x+3
25 mar 17:06
kar:
pomóżcie
25 mar 17:47
Święty:
1
x
2
−2x+3=−x
2
Liczbą rozwiązań równania jest liczba punktów wspólnych
25 mar 18:10
Eta:
25 mar 18:21