matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Ania:
log
3
9
√
3
= log
1
/4
√
2
log
1
/5 5
√
5
25 mar 17:04
krystek:
Zrób samodzielnie na podstawie def log
a
b=x⇔a
x
=b
25 mar 17:05
Ania:
2 przykład będzie równy 1/2
25 mar 17:08
krystek:
1
(
)
x
=2
1
2
4
25 mar 17:11