matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wskaż pary trojkątów
Rista:
Wskaż pary trojkatów przystających. |AC| = |BC| ΔAOC = ΔBOC ΔADC = ΔBOF= ΔCOF = ΔDOB = Kompetnie nie wiem jak udowodnić ze te trojkaty sa przystające.
25 mar 14:02
M:
23 wrz 06:25