matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
reszta z dzielenia
ollka17:
jaka jest reszta z dzielenia przez 4 w każdej liczbie całkowitej w przedziale< −6, 4>
no jaka jest reszta np. z 0
25 mar 12:41
Mila:
−6:4 =−1 r (−2) 0:4 =0 1:4=0 r1 2:4 =0 r2 3:4=0 r3 4:4 =1 r 0
25 mar 13:50