matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz:
nie wiem:
25 mar 12:23
dero2005:
√
3
5
*
3
√
10
A
=
6
√
4
5
B
√
3
3
1
2
*2
1
3
*5
1
3
A =
*
3
√
2
*
3
√
5
=
=
√
5
5
1
2
= 3
1
2
*2
1
3
*5
−
1
6
4
1
6
B =
6
√
4
5
=
= 4
1
6
*5
−
1
6
=
5
1
6
= 2
1
3
*5
−
1
6
A
3
1
2
*2
1
3
*5
−
1
6
=
= 3
1
2
=
B
2
1
3
*5
−
1
6
=
√
3
25 mar 12:52
nie wiem:
Dziękuję
25 mar 13:22