matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wskaż pary trojkatow przystajacych
NUL:
Wskaż pary trojkatów przystających. ΔAOC = ΔBOC ΔADC = ΔBOF= ΔCOF = ΔDOB
25 mar 11:53
NUL:
Oraz dowody na to ze sa przystajace
25 mar 11:57
magda:
8 wrz 15:09
He:
9 lut 12:40