matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyresy funkcji tg i ctg
xyz:
Potrzebuję wykresy funkcji f(x)=ctg2x f(x)=ctg1/2x f(x)=tg1/2x
25 mar 10:43
Sławek:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=f%28x%29%3Dctg2x
http://www.wolframalpha.com/input/?i=f%28x%29%3Dctg%281%2F2*x%29
http://www.wolframalpha.com/input/?i=f%28x%29%3Dtg%281%2F2*x%29
25 mar 10:46