matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodne
miś:
obliczyć pochodną z f(x) = ln2x
2
24 mar 21:22
Eta:
1
y
'
=
*(2x
2
)
.
=.........
2x
2
24 mar 21:24
Eta:
miało być :
1
y
'
=
*(2x
2
)
'
2x
2
24 mar 21:25
ola:
a pochodna z (2x
2
)'=2*2x
24 mar 21:47
Eta:
taaak
24 mar 21:47