matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x
sylwia:
przekroj osiowy walca jest kwadratem o boku dlugosci 6. ile jest rowna objetosc walca?
24 mar 16:21
sylwia:
24 mar 16:38
krystek:
Wzór znasz V=P
p
*H r=3 H=6. i co w tym widzisz trudnego?
24 mar 16:40