matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
biba:
mamy trójkąt prostokątny obracamy według prostej zawierajacej najdłuższy bok |AC|=2
√
2
|AB|=
√
10
|CB|=
√
2
oblicz V powstałej bryły
24 mar 16:03
biba:
ref.
24 mar 16:07
biba:
duże C →A źle napisałam
24 mar 16:09