matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sad
krzysiek:
Ix+2I=<0 rozwiązaniem jesy zbiór liczb rzeczywistych
24 mar 14:45
pigor:
...
x takich , że |x+2|< 0 lub |x+2|=0 ⇔ x∊∅ lub x+2=0 ⇔
x= −2
i tyle . ...
24 mar 15:00