matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
..
lolo:
Wytłumaczcie mi jak obliczyc x
1
log
x
7=−
2
1
log
x
3=
2
24 mar 12:20
lolo:
up
24 mar 13:31
firi:
log
x
a=b ⇔ x
b
=a
24 mar 13:43
Patryk:
w a chyba 1/49
24 mar 13:50