matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż algebraicznie i graficznie układ równań
kingusia:
rozwiąż algebraicznie i graficznie układ równań {(x+2)
2
−(x−3
2
−(y+2)
2
=3−y
2
1,5+3y
2x+3
{x−5y−
=3 *
3
2
22 mar 23:28
Paweł:
może przepisz to jeszcze raz tak pożądnie bo nie wszystko jest jasne
22 mar 23:37
karolina:
2x+y=4
30 mar 18:53