matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak narysować wykres
Przemek:
Jak narysować wykres
2m−1
f(m)=
2−m
22 mar 18:27
Święty:
2m−1
−3
f(m)=−
=
−2
m−2
m−2
22 mar 18:32
kleopatra29:
m należy do R\{2} wiec możesz podstawić do wzoru za m wszystkie liczby oprócz 2 i wyliczyć
22 mar 18:32