matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
ola:
xdx
1
1
∫
= |x
2
+1=t 2xdx=dt xdx=
dt
2
| = ∫
1
2
=
ln|t|=
x
2
+1
t
2
1
ln|x
2
+1 +c|
2
22 mar 18:12
Hary:
22 mar 18:20
num:
Dobrze, tylko te c po za | | daj
22 mar 18:56