matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czarna magia
Dominika:
środkiem odcinka o końcach a=(−1 4)b=(6 −3)jest punkt o współrzędnych a.)S=(−7,7) b.)S=(2,5 0,5) c.) S=(7,−7) d.) S=(5,1)
22 mar 16:16
kleopatra29:
odp b
22 mar 18:14
Mateusz:
Jak widać−
https://matematykaszkolna.pl/strona/1750.html
wcale nie taka czarna
22 mar 18:15